تاتو کردن ابرو برای خانمها چه حکمی دارد آیا غسل در چنین صورتی صحیح می باشد یا نه

پرسش: شرعي شرح : تاتو کردن ابرو براي خانم ها چه حکمي دارد، آيا غسل در چنين صورتي صحيح مي باشد ؟

پاسخ: با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباط تان با اين مركز؛
تاتو کردن اشکال ندارد و براي وضو وغسل هم اشکالي ندارد ، ولي اگر تاتو زينت حساب شود، از نامحرم بايد پوشانده شود. (1)
پي‌نوشت‌:
1. آيت الله خامنه اي ، استفتاات جديد ،س 441 .