باعرض سلام وخسته نباشید پدرو مادر من بجز من پسری رو ندارن منم دوست دارم به اونا کمک مالی کنم،بنده تازه کارمند شدم.ولی همسرم راضی نیست -این وظیفه من است که به پدرومادرم کمک کنم. لطفاًمراراهنمایی کنید باتشکر

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
در صورتي که پدر و مادر شما فقير باشند و تمکن مالي داشته باشيد ، کمک کردن به آن ها بر شما واجب است .اگر فقير نباشند، باز بهتر است که کمک کنيد . در هر صورت رضايت خانمت لازم نيست. مي تواني طوري برنامه ريزي کني که از کمک هاي تو به والدينت خانمت باخبر نباشد .در اين صورت هم کمک کرده اي و هم با خانمت درگير نشده اي.(1)
پي نوشت :
1. سوال تلفني از دفتر (7746666-0251) آيه الله خامنه اي .