با سلام ، خانمی که یک سال شوهرش متارکه کرده و نفقه هم نمی دهد، مهریه هم نمی دهد، حتی می خواهد باج هم از بگیرد، دادگاه هم نمی آید و فرار می کند ،این خانوم باید چه کار کند؟آیا می تواند با کسی صیغه کند؟با توجه به اینکه یک سال متارکه کرده است.

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
خير، تا زماني که طلاق نگرفته و عده طلاق تمام نشده ،جايز نيست صيغه شويد يا با کسي ارتباط جنسي بر قرار نماييد .مي تواند به دادگاه بگويد که توان بي شوهري را ندارد تا دادگاه طلاق غيابي بدهد.
پي نوشت:
1 .ثوضيح المسائل مراجع ،م 1498.