با سلام آیا مسواک که بسیار توصیه شده روزه را باطل می کند؟ دلیل مسواک زدن آزار ندادن سایر مردم می باشد، بخاطر اینکه بعد از نماز صبح من می خوابم، خواب باعث بوی بد می شود.

پاسخ:
با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
انسان روزه دار مي تواند مسواك بزند، اما بايد از فرو دادن آب يا مواد ديگر از حلق جلوگيري نمايد. (1)
پي نوشت :
1.توضيح المسائل مراجع ، ج 1 ،مسئله 1657.