پرسش: ایا اگر به صورت غیر عمد مو و یا بالاتر از مچ دست درهنگام خواندن نماز پیدا شد در صورت پوشاندن می توان نماز را ادامه داد. و ایا این نماز صحیح است؟

با عرض سلام و تشکر از ارتباط تان با اين مرکز
هنگام نماز بايستي تمامي بدن زن به غير از گردي صورت و دست ها تا مچ و پاها تا مچ، پوشيده باشد، اگر عمداً مقداري از موها يا بدن زن، غير از جاهاي مذکور پيدا باشد، نماز باطل است، چه نامحرم حضور داشته باشد و چه حضور نداشته باشد. اگر بدن يا مو به طور غير عمدي پيدا باشد، نماز باطل نيست و بعد از پوشاندن مي تواند نماز را ادامه دهد.(1)
پي­نوشت :
1-توضيح المسائل مراجع، ج1، مسئله789 و ذيل آن.