پاسخ ارائه شده به سؤالِ یک پرسشگر با مشخصات خاص است. در صورتی که سؤال یا ابهامی برای شما ایجاد شده از طریق درگاه های پاسخگویی پیگیری فرمائید.

سلام علیکم کسی از من خواسته است که این سوال را (چون دسترسی به اینترنت دارم ) از حضرتعالی بپرسم و جواب را به ایشان برسانم. سوال این است ایشان متاسفانه مرتکب گناه کبیره ای شده است که انشاءالله استغفار نموده و خداوند ایشان را ببخشد. 1.این جوان به گفته خود مرتکب گناه لواط شده است و در آن زمان هم خودش (که فاعل بوده) و هم مفعول هر دو بالغ بوده اند و حالا خانواده اش، خواهر مفعول که بسیار دختر خوبی است را به ایشان جهت ازدواج معرفی نموده اند و خودش نیز شدیداَ به او علاقه مند است . و از آنجا که در توضیح المسائل حضرتعالی جواب این مسئله را پیدا نکرده میپرسد آیا راهی برای ازدواج او با خواهر مفعول وجود دارد که ازدواج صحیح باشد؟ 2.در ضمن اگر ممکن است فلسفه حرام بودن ازدواج فاعل لواط با خواهر مفعول را نیز ذکر کنید؟ ایشان مقلد ایت الله سیستانی است اما ظاهرا حکم ایشان احتیاط واجب به ترک این ازدواج است. لطفا اگر راهی وجود دارد بیان نمایید مثلا اگر مرجعی دیگر که بتوان به ایشان مراجعه کرد و راهی برای این قضیه مطرح کرده باشد.

پرسش: ازدواج شرح : اين جوان مرتکب گناه لواط شده است و در آن زمان هم خودش (که فاعل بوده) و هم مفعول هر دو بالغ بوده اند و حالا خانواده اش، خواهر مفعول که بسيار دختر خوبي است به ايشان جهت ازدواج معرفي نموده اند و خودش نيز شديداَ به او علاقه مند است . راهي براي ازدواج او با خواهر مفعول وجود دارد ؟
پاسخ:
پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
با سايت مركز پاسخ گويي به سوالا ديني دفتر تبليغات تماس گرفته ايد، نه ‌سايت آيت الله سيستاني.
اكنون پاسخ سوال را از طرف ايشان براي تان ارسال مي كنيم.
به فتواي آيت الله سيستاني اگر لواط کننده (فاعل) بالغ بوده، نمي تواند با خواهر مفعول ازدواج کند و حرام شده است. بلي اگر شک دارد که دخول شده حتي اگرگمان به دخول دارد، حرام نشده و مي تواند با خواهر مفعول ازدواج کند.(1)
پي نوشت:
1. آيت الله سيستاني,توضيح المسائل, م2364.

پرسش:
فلسفه حرام بودن ازدواج فاعل لواط با خواهر مفعول را نيز ذکر کنيد. مقلد ايت الله سيستاني است .
پاسخ:
حکم آيت الله سيستاني فتوا است و احتياط واجب نيست.(1) در بين مراجع زنده فقط به نظر آيت الله صانعي در صورتي که فاعل موقع لواط کردن نمي دانست که لواط باعث حرمت ازدواج با خواهر مفعول مي شود ،ازدواج فاعل با خواهر مفعول حرام نمي شود.(2)
حرمت ازدواج فاعل با خواهر مفعول به عنوان يکي از مجازات هاي عمل لواط است که پيشگيري و جلوگيري شود از عمل شنيع لواط .اين يکي از فلسفه هاي حرمت است
در تفسير نمونه آمده:
اسلام يكى از مجازات‏هائى را كه براى‏ چنين افرادى قائل شده آن است كه، ازدواج خواهر و مادر و دختر شخص مفعول بر فاعل حرام است، يعنى اگر چنين كارى قبل از ازدواج صورت گرفته شد، اين زنان براى او حرام ابدى مى‏شوند.(3)
پي نوشت ها:
1. آيت الله سيستاني,توضيح المسائل, م2364.
2. آيت الله صانعي، توضيح المسائل، مسئله2440.
3. تفسير نمونه، ج‏9، ص: 239.