در بازدید رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از ایستگاه های پاسخگویی به سوالات دینی در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی كتاب تهران، یك جواب خطاب به حجت الاسلام و المسلمین ربانی گفت: مراكز ملی پاسخگویی به سوالات دینی را در نقاط مختلف شهرها دایر كنید تا جوانان برای انبوه سوالات خود از راهنمایی مشاوران و كارشناسان استفاده لازم را ببرند این جواب افزود:
ما برای تهیه هر مطلب و وسیله ای به آسانی با مراجعه به مراكز مشخص و متعدد می توانیم آن مطلب را بدست آوریم اما در حالی كه ذهن ما بدلیل فراوانی سوالات و عدم دریافت پاسخ های درست همیشه مشغول است و در بعضی مواقع به دلیل بدست نیاوردن پاسخ ها دچار چالش و مشكلات جدی می گردیم
حجت الاسلام و المسلمین سید حسن ربانی ریاست دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در پاسخ گفت: ما متواضعانه این خلا و ضعف فرهنگی را قبول داریم و باید خودمان را برای حضور در میان توده های مردم خصوصاً جوانان آماده كنیم.
وی تصریح كرد: خوشبختانه مركز ملی پاسخگویی به سوالات هم به صورت تلفنی، اینترنتی و ایجاد مراكز سیار در نمایشگاه بین المللی توانسته به خوبی بدرخشد و استقبال جوانان و فراوانی سوالات نشان از اهمیت كار می باشد و ما امیدواریم نیاز و تقاضای جوانان را با برنامه ریزی و اقدامی مناسب برآورده كنیم.