جناب حجت‌الاسلام‌والمسلمین روشن‌تن(دام‌عزّه‌الشریف)

با اهداء سلام؛
با توجه به فضل علمی و اخلاقی حضرتعالی و سوابق ارزشمند‌تان در تدریس و تحقیق، جنابعالی را به "مدیریت پاسخ‌گویی تلفنی" مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، منصوب می‌نمایم.
برنامه‌ریزی در جهت ارتقاء هرچه بیشتر سطح پاسخ‌گویی، ایجاد فضایی با نشاط و با انگیزه و نیز همکاری و هم‌افزایی با بخش‌های دیگر پاسخ‌گویی، در مرکز ملی پاسخ‌گویی، از مهم‌ترین انتظاراتی است که لازم است به نحو مقتضی تحقق یابد.
بدون شک مهم‌ترین سرمایه مرکز، همکاران دلسوز، پرتلاش و فاضلی است که به رغم همه کاستی‌ها و سختی‌های کار با اخلاص و صداقت سعی در زدودن ابهامات، سؤالات و ایرادات پرسشگران از ساحت مقدس دین مبین اسلام دارند؛ لذا برخود لازم می‌دانم از زحمات و خدمات ارزشمند تک‌تک همکاران پاسخ‌گو تشکر و قدر‌دانی نمایم و از جنابعالی درخواست می‌کنم با بهره‌گیری بهینه از این سرمایه با ارزش، این مسیر نورانی را ترقی بخشید.

بعون الله و فضله
والسلام‌علیکم و رحمة‌الله و برکاته
علی مخدوم
مدیر مرکز ملی پاسخ‌گویی به سؤالات دینی