توسط گروه علمی مشاوره مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت:
در این کارگاه یک روزه ویژه طلاب و دانشجویان رشته مشاوره و روانشناسی مباحث مربوط به آسیب شناسی کودک و نوجوان مطرح گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، ابوذر اسدالله پور «مسئول برگزاری دوره» با اعلام این خبر افزود: در این کارگاه یک روزه طی 8  ساعت دکتر مبین صالحی به بیان آسیب شناسی روانی کودک و نوجوان پرداخت.

آشنایی با اختلال های رایج در کودکی، اختلال های اضطرابی و افسردگی کودک، شناخت بیش فعالی و اختلالات یادگیری، اختلال های ارتباطی و حرکتی کودک، تشخیص افتراقی اختلال های کودکی از اهم سرفصل های مطرح شده در این کارگاه بود.

گفتنی است که این کارگاه ها از سوی گروه علمی مشاوره و روانشناسی مرکز ملی پاسخگوی به طور پیوسته با هدف بهره مندی از تکنیک های مشاوره در دوره های کوتاه مدت در حال برگزاری است و شرکت کنندگان با احراز شرایط اولویت جذب در قسمت مشاوره تلفنی و آنلاین مرکز ملی پاسخگویی را خواهند داشت.