به همت دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی؛
کارگاه آموزشی "احکام بانوان " به همت مرکز ملی پاسخگویی شعبه خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، سید مهدی ضیاءالحق «معاون مرکز ملی پاسخگویی به سوالات شرعی شعبه خراسان رضوی» با اعلام این خبر گفت: با توجه به اهمیت بالابردن سطح دانش کارشناسان پاسخگو، این جلسات به صورت پیوسته با اساتید برجسته برگزار می گردد و هدف از برگزاری این جلسات بالابردن سطح علمی کارشناسان می باشد. ضیاءالحق در ادامه افزود: این کارگاه آموزشی در دو جلسه با حضور سرکار خانم همت یار «مسئول بخش بانوان دفتر مقام معظم رهبری در تهران» برگزار شد.