آیا قبل از حلول روح سقط‌جنین مجاز است؟

با توجه به شرایط واگیری بیماری کرونا در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی خطر ابتلای مادران باردار و خطرجانی برای آن‌ها و جنین، آیا قبل از حلول روح سقط‌جنین مجاز است؟

پاسخ: تا زمانی که داشتن خطر جانی برای مادر به جهت نگه‌داشتن جنین معلوم نشود سقط‌جنین جایز نیست و لازم است با حفظ و رعایت مسائل بهداشتی و با استفاده از تجهیزات پزشکی در حد امکان از احتمال ابتلا به این ویروس جلوگیری شود.