با توجه به شیوع ویروس منحوس کرونا خواهشمند است تکلیف مؤمنین و مؤمنات را در مورد حج و عمره اعلام فرمایید.

پاسخ: چنانچه با توجه به تأیید مراجع ذی‌صلاح امکان تشرف به حج با رعایت اصول بهداشتی فراهم شود، و خوف ابتلا به این بیماری و خطر جانی برطرف شود، واجب است کسانی که مستطیع هستند مشرف شوند و رفتن به عمره نیز با همین معیار جایز است.