به همت بخش رسانه و مکتوب مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی صورت گرفت:
به مناسبت ایام حزن و اندوه اسارت اهل بیت پیامبر (صل الله علیه و آله) کتاب الکترونیکی و صوتی تدوین و منتشر شد.
کتاب الکترونیکی و صوتی اسیران آزده

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، بخش رسانه و مکتوب این مرکز به مناسبت ایام حزن و اندوه اسارت اهل بیت پیامبر (صل الله علیه و آله) کتاب الکترونیکی با موضوع اسرای کربلا و با عنوان «اسیران آزاده» در دو قالب متن و صوت تدوین و منتشر کرد.

در این کتاب، به چند پرسش تاریخی با موضوعات تعداد شهدای کربلا، تعداد اسرای اهل بیت (علیهم السلام)، شکنجه های اسرای اهل بیت علیهم السلام، ورود اسرای اهل بیت (علیهم السلام) به شام، و حامیان اسرای اهل بیت علیهم السلام در شام، پاسخ داده شده است.

علاقه مندان می‏توانند این کتاب را از طریق پیوند https://mmps.ir/asiraneazade دریافت نمایند.