از سوی مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت:
برنامه لایو اینستاگرام با موضوع بررسی تجربه های نزدیک به مرگ توسط استاد حبیبیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، با توجه به پخش برنامه زندگی پس از زندگی و برخی سوالات و شبهات پیرامون آن در بسترهای ارتباطی مرکز، طی جلسه ای حجت الاسلام روح الله حبیبیان به صورت زنده به این سوالات و شبهات پاسخ داد.

این برنامه زنده به صورت پخش همزمان در اینستاگرام، آپارات، ایتا و سامانه پاسخگو برگزار شد و تا پایان ماه مبارک نیز برنامه هایی با توجه به سوالات پرتکرار به صورت زنده در ساعت 22 شب برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است اطلاع رسانی این برنامه های زنده در سامانه های ارتباطی مرکز (سایت، کانال، سامانه پاسخگو) صورت می گیرد و علاقمندان می توانند با شرکت در این برنامه ها به صورت همزمان سوالات خود را ارسال نمایند.