طی حکمی از سوی رئیس مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت؛
رئیس مرکز ملی پاسخگویی ابراهیم سالاروند را به سمت کارشناس مسئول مشاوره منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد جواد اصغری «رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی» طی حکمی آقای ابراهیم سالاروند را به سمت کارشناس مسئول گروه مشاوره منصوب کرد.

دکتر اصغری در این حکم، با اشاره به تخصص و تجربه آقای سالاروند در حوزه مشاوره، ابراز امیدواری کرد با تشکیل کمیته علمی از فرهیختگان گروه و برنامه ریزی آموزشی دقیق بر مبنای ارزیابی علمی مستمر، زمینه برای ارتقای کیفی این گروه در سه بخش پاسخگویی تلفنی، مکتوب و فضای مجازی صورت گیرد.

رئیس مرکز ملی پاسخگویی همچنین از زحمات دکتر عبدی در طول دوره مسئولیت قدردانی و آرزوی موفقیت کرد.