ميخواستم بدونم اگه تو سنين بالا ازدواج كنيم ميل جنسي كم نميشه؟
معمولاً بعد از تولد انسان، به تدريج اندامهاي انسان رشد پيدا ميكنند و به آخرين مرحله رشد و تكامل خود نزديك ميشوند و براي ايفاي نقش خود در كاركرد بدن آماده ميكردند. به تناسب رشد همه اندامها و اعضاي بدن، اندام تناسلي انسان نيز به رشد خود ادامه ميدهد و به موازات رشد اندام تناسلي، هورمونهاي مختلف بدن و هورمونهاي جنسي در خون ترشح ميشوند كه اين مسئله باعث تسريع در رشد و تكامل اندام جنسي و نيز به وجود آمدن ميل جنسي ميگردد.
با افزايش فعاليت غدد جنسي و رشد اندام تناسلي، بلوغ جنسي شكل ميگيرد و كه در جنس پسر با رشد بيضهها و فعاليت غدد مني ساز توليد اسپرم آغاز ميگردد و در جنس دختر تخمدانها فعاليت خود را شروع ميكنند و زمينه براي شكلگيري چرخه جنسي و تخم ريزي و در نتيجه آن بارداري حاصل ميگردد.
به صورت طبيعي، وقتي بلوغ جنسي دختر و پسر فرا ميرسد و فعاليت غدد جنسي افزايش مييابد و رشد اندام تناسلي به نهايت ميرسد، امكان باروري و بارداري دختر و پسر فراهم ميگردد در اين هنگام، ميل جنسي نيز به اوج خود ميرسد و دختر و پسر به هم كشش و علاقه اي پيدا ميكنند تا با ازدواج و با يك آيين رسمي در كنار هم قرار گيرند و زمينه تداوم نسل و بقاي آن به وجود آيد.
با توضيحاتي كه ارائه شد مشخص ميشود كه ميل جنسي در انسان يك نقطه آغاز و نقطه اوج و نقطه پايان دارد كه اگر آن را در يك پيوستاري ترسيم نماييم، منحني هرمي شكلي به وجود ميآيد كه نقطه شروع آن با تولد انسان آغاز ميگردد و به تدريج بالا ميرود و به فرا رسيدن بلوغ جنسي به اوج خود ميرسد و سپس به تدريج افول ميكند و سير نزولي خود را تا لحظه مرگ انسان ادامه ميدهد.
به هر حال، اين را بدانيد كه افزايش تمايلات جنسي هميشگي نيست بلكه، مقطعي و گذرا بوده و به تدريج سير نزولي پيدا ميكند و از اوج خود افول كرده و كاهش مييابد و به سطح عادي خود بر ميگردد.
با اين حساب، وقتي دوران بلوغ سپري ميگردد به تدريج با افزايش سن از شدت تمايلات جنسي كاسته ميشود و با ازدواج در مسير مشخص و طبيعي خود قرار ميگيرد. البته در اين ميان شيوه برخورد فرد با پديده جنسي بيتأثير نيست. بر فرض مثال، اگر نوجوان و جواني از غريزه جنسي خود مواظبت به عمل نياورد و باعث انحراف خود گردد ممكن ميل جنسي كاذبي در او به وجود آيد به همين خاطر، احتمال اين كه روز به روز بر شدت فشار جنسي او افزوده گردد و باعث افزايش ميل جنسي و زياد شدن شهوت گردد و در نتيجه آن، آزار و رنجش وي را به دنبال داشته باشد، بسيار است.
به هر حال، افرادي كه به انحرافات جنسي و اخلاقي مبتلا شده اند و از طريق انجام خودارضايي و انجام روابط نامشروع جنسي، باعث تشديد ميل جنسي خود شده اند نه تنها با ازدواج، ميل جنسي آنها در مسير طبيعي خود قرار نميگيرد بلكه، آسيبهاي اين گونه انحرافات جنسي و اخلاقي دامن آنها را ميگيرد و مشكلات عديده اي را براي آنها ايجاد ميكند از اين روي، اين گونه افراد ميبايست تا دير نشده به فكر بيفتند و خود را از آلودگي به انحرافات جنسي برهانندو از عواملي كه باعث تحريك ميل جنسي شان ميشود اجتناب كنند.
بايد توجه داشت كه علاوه بر نقش عوامل فيزيولوژي و ترشح هورمونهاي جنسي در تشديد ميل جنسي، عوامل تحريك كننده بيروني و محيطي از قبيل الگوهاي رفتاري، نوارها و عكسهاي مبتذل، فيلمهاي سينمايي وارداتي، نگاههاي هرزه به نامحرم، دسترسي به ماهواره و اينترنت و علاوه بر آن، فيلمها و سريالهاي داخلي مغاير با فرهنگ معنوي جامعه، كه از لحاظ رواني، بر جسم و بدن تأثير ميگذارد و باعث تحريك ميل جنسي و در نتيجه آن، فعاليت بيشتر غدد جنسي و ترشح هورمونها ميگردد كه خود سبب تشديد ميل جنسي و شهوت ميشود از اين روي، اگر جواني بخواهد دير ازدواج كند براي اين كه از ناحيه غريزه جنسي خيلي اذيت نشود بايستي خود را ز اين گونه امور شهوت انگيز دور نگه دارد تا ميل جنسي او بي جهت افزايش نيابد و باعث دردسر وي نگردد.