السلام علیک یا روح الله
سالروز عروج عارفانه امام عاشقان و رهبر کبیر مستضعفان جهان، حضرت امام خمینی رحمت الله علیه و سالروز شهادت پیروان صدیق امام در 15 خرداد تسلیت باد.
سالروز رحلت امام و قیام 15 خرداد

رهبر معظم انقلاب:

امام (رضوان الله تعالی علیه) انسان بزرگی بود از جهات مختلف، از جمله از لحاظ دانش و معرفت دینی. پشتوانه‌ی ایجاد این نظریّه [جمهوری اسلامی] و تحقّقِ این نظریّه، از سویی معرفت عمیق او به اسلام [بود]. اسلام را می‌شناخت و می دانست که حاکمیّت اسلامی مربوط به پیام اصلی اسلام است و [از سوی دیگر] اعتقاد عمیق او به مردم. امام بزرگوار به مردم خیلی اعتقاد داشت؛ به توانایی‌های مردم، به عزم مردم، به وفاداری مردم.

سخنرانی رهبر معظم انقلاب به مناسبت سی‌ و دومین سالگرد رحلت امام خمینی، 1400/03/14