مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبديلًا

مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی شهادت شهید والامقام سید حسن نصرالله را به رهبر معظم انقلاب اسلامی و رزمندگان جبهه‌ی مقاومت در سراسر جهان و ملت شریف ایران و خانواده های معزز این شهیدان سرافراز تبریک و تسلیت عرض می‌کند.