حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

آيا جزيره خضرا يا مثلث برمودا كه نقل مي شود امام زمان(عج) در آن جا حضور دارند صحت دارد؟ آيا امام زمان(عج) زن و فرزند دارند؟
داستان جزيره خضرا در برخي كتاب ها آمده ولي علماي ما قبول ندارند؛ علاوه بر اين كه سند محكمي نيز ندارد. همچنين ارتباط دادن جزيره خضرا به مثلث برمودا و افسانه هايي كه در مورد مثلث برمودا ساخته اند اصلا پايه اي ندارد. اين دو، قضيه اي جداگانه است و ربطي به هم ندارد. سالها پيش كه در مدرسه حجتيه قم كلاس داشتم يكي از طلاب اهل تركيه تعريف كرد كه عموزاده اي دارم كه كاپيتان كشتي است و مي گويد كه از اين جزيره عبور كرده ام و اتفاقي نيفتاده است. البته گاهي در بعضي فصول سال گاهي آن منطقه طوفاني مي شود و امواج بزرگي مي آيد ولي ما عبور مي كنيم. همچنين هيچ سندي نه در جهت اثبات و نه در جهت نفي زن و فرزند داشتن امام زمان(عج) وجود ندارد؛ يعني نه مي توان گفت دارند و نه مي توان گفت كه ندارند.