با سلام. تو يه سايت خوندم كه نوشته بود هيچ جاي اسلام نيومده كه استمنا حرام است نوشته بود كه فقط تو اسلام اومده استمنا باطل كننده روزه ست كه اينم نشانه حرام بودن نفس استمنا نيست مثالشم آب وغذا خوردن بود كه حرام نيست ولي روزه رو باطل ميكنه. در ادامه توضيح داده بود افرادي كه فعلا امكان ازدواج ندارن ميتونن خود ارضايي كنن و از نظر اسلام هيچ اشكاليم نداره نظر اين سايت اين بود كه اتفاقا خود ارضايي خيليم خوبه و بسيار مفيده چون جلوگيري از زنا, لواط, مساحقه,... ميكنه. سوال بنده اينه كه واقا گفته اين سايت صحيح و دين اسلام مخالفتي با اين كار نداره؟
همه پاسخگوهاي اين مركز از طلاب حوزه علميه قم هستند، كه مطالعه چندين ساله در علوم مذهبي و ديني دارند.
اين مطالبي كه شما از اين سايت نقل كرده ايد كاملا اشتباه است. شخصي كه اين مطالب را نوشته است مشخص است كه اصلا اطلاعات ديني درستي ندارد، البته شايد هم حكم استمنا را خوب مي داند اما مي خواهد جواناني مثل شما را به گمراهي بيندازد. توضيح مسئله اين است كه تقريبا همه معارف ديني و شرعي و اعتقادي دين اسلام را بايد از طريق آيات قرآن كريم و رواياتي كه از طريق پيامبر اسلام و امامان معصوم به ما رسيده است به دست آورد، و هيچ كس حتي مراجع تقليد نمي توانند از طرف خودشان چيزي را به اسلام نسبت دهند. در مورد حرمت استمنا، رواياتي از معصومين (ع) به دست ما رسيده است كه دلالت بر اين دارند كه استمنا حرام است و اشكال دارد، لذا همه مراجع تقليد از قديم و جديد، فتوا به حرام بودن استمنا داده اند، و ما كسي از مراجع تقليد را (چه قديمي و چه جديد) سراغ نداريم كه گفته باشد استمنا حلال است، علتش هم گفته شد كه رواياتي كه در اين زمينه داريم تكليف اين مسئله را كاملا مشخص كرده است و نقطه ابهامي در كار نيست.
چرا كه حرمت چنين عملي از اين آيه به دست ميآيد: "كساني كه براي ارضاي غريزه جنسي خود راهي غير از ازدواج طلب كنند، تجاوزگرند".(1)
بنا بر اين كسي كه به دنبال لذت جنسي از غير طريق ازدواج و نزديكي با همسر يا كنيزش باشد، تجاوزگر است و تجاوز به حدود خدا از بزرگترين گناهان است.
هنگامي كه از حضرت صادق (ع) در مورد استمنا ميپرسند، ميفرمايد:
«گناه بزرگي است كه خداوند در قرآن مجيد از آن نهي فرموده است. استمنا كننده مثل اين است كه با خودش نكاح كرده باشد. اگر كسي را كه چنين كاري ميكند بشناسم با او هم خوراك نخواهم شد».(2)
كسي كه مرتكب چنين عملي شده با توبه ميتواند آثار اين گناه را پاك نموده و با خود و خدا عهد نمايد كه بار ديگر اين عمل را مرتكب نميشود.
حالا بايد از اين شخص پرسيد با وجود اين رواياتي كه به وضوح حرمت استمنا را اعلام كرده اند از كجا حلال بودن استمنا را از كجا مي آيد؟ در هر صورت حرام بودن استمنا از نظر دين اسلام، يقيني است و گفته هاي اين سايت، كذب محض است.
از ديدگاه پزشكان استمنا آثار زيانباري بر جسم و روح و روان وارد مي گذارد. تكرار اين عمل، باعث كوري يا عقيم شدن يا ضعف مفرط جسمي مي شود.
استمنا چون بر خلاف روش طبيعي است (برخلاف مقاربت با همسر يا حتي احتلام در خواب كه طبيعي است) فرسايش روحي و جسمي به همراه دارد.
با توجه به غير طبيعي بودن استمنا فرسايش روحي در آن وجود دارد و چون جسم و روح در ارتباط با همديگر هستند، اين مسئله در فرسايش جسم و آثار منفي براي آن نمودار مي شود. بنابراين حتي دفعات كم استمنا براي بدن و جسم زيان بخش است. اما اين پيامد در صورت مقاربت با همسر وجود ندارد. خارج شدن مني در هنگام خواب نيز آن آثار روحي را ندارد تا بر جسم و بدن آسيب وارد كند.
اين مسائل با صرف نظر از مضرات معنوي و رواني استمنا است كه احكام و دستورهاي ديني بيشتر به منظور آن تشريع شده است.
در كتاب بلوغ نوشته دكتر اردوبادي، اين تفاوت به تفصيل آمده است.
پى نوشت ها:
1. مؤمنون(23) آيه 7.
2. وسائل الشيعه، ج 18، ص 575.
موفق باشید.