سلام علیکم . من قبلا استمنا میکردم . شاید حدود 4 5 سال. البته نا مداوم . مثلا ی مدتی زیاد . باز ی مدتی اصلا . باز ی مدت کم . و خلاصه مرتب نبوده . الان هم مدت زیادی است که ترک کردم . ولی ترسم از اینه که موقع ازدواج نتونم همسرم رو ارضا کنم و دچار مرض زودانزالی باشم . الان هم مجرد هستم ولی در آستانه ازدواج . ممنون میشم کمک کنید .

پاسخ:
اينكه توانسته ايد استمنا را ترك كنيد خيلي خوب است و نشان مي دهد كه اراده خوبي داريد. دقت داشته باشيد كه استمنا عوارضي را در پي دارد، اما وقتي كه استمنا ترك مي شود تقريبا اكثر عوارض آن از بين مي رود، لذا شما اصلا نگران نباشيد و به خودتان اضطراب راه ندهيد، در آينده مشكلي در رابطه جنسي نخواهيد داشت، چون اصلا معلوم نيست كه زود انزالي داشته باشيد، هم چنين اگر هم زود انزالي داشته باشيد قابل درمان است، و چيزي نيست كه نشود آن را از بين برد، براي از بين بردن زود انزالي تكنيك هايي وجود دارد كه الان توضيحش براي شما ضروري نيست، و تقريبا همه آنها در هنگام تاهل كاربرد دارد. نكته ديگر اينكه حتي اگر كسي زود انزالي هم داشته باشد باز هم مي تواند همسرش را ارضاء كند و مشكلي ندارد. لذا شما اصلا نگران نباشيد، براي ازدواج اقدام كنيد و در انتخاب همسر دقت كافي را بكنيد، اگر هم بعد از ازدواج، مشكل خاصي در روابط جنسي اتان داشتيد به يك روان شناس مراجعه كنيد، او به شما كمك خواهد كرد، اما الان اصلا لازم نيست در اين زمينه كاري بكنيد.
براي آگاهي بيشتر از ملاك هاي انتخاب همسر به كتاب " جوانان و انتخاب همسر " استاد علي اكبر مظاهري و كتاب " انتخاب همسر" آيت الله اميني مراجعه كنيد.
موفق باشید.