با حضور آیت‌الله علم‌الهدی امام جمعه‌ی محترم مشهد مقدس؛
با حضور آیت‌الله علم‌الهدی، حجت‌الاسلام والمسلمین واعظی، و حجت‌الاسلام والمسلمین مخدوم، نمایندگی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی در خراسان رضوی افتتاح شد
مرکز ملی پاسخگویی

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی، حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی مقدم، مدیر اجرائی و مدیر بخش تلفنی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی شعبه خراسان رضوی با اعلام این خبر افزود: این مرکز به همت هیئت امنای دفتر تبلیغات اسلامی خراسان و ریاست محترم مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی کشور، حجت‌الاسلام والمسلمین مخدوم و هم‌چنین پیگیری‌های ریاست محترم دفتر تبلیغات اسلامی خراسان، حجت‌الاسلام والمسلمین مسعودی و رئیس این مرکز جدیدالتأسیس، حجت‌الاسلام والمسلمین عیسی‌نژاد، تاسیس گردید.
این کارشناس پاسخگویی دینی، در مورد افتتاح مرکز یاد شده عنوان کرد: مراسم افتتاح این مرکز با حضور آیت‌الله علم‌الهدی، امام جمعه‌ی محترم مشهد مقدس، حجت‌الاسلام والمسلمین واعظی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه‌ی علمیّه‌ی قم و حجت‌الاسلام والمسلمین مخدوم رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی در روز پنج‌شنبه 25 دی‌ماه 1393 از ساعت 8:30 الی 11 در محل نمایندگی پاسخگویی به سؤالات دینی خراسان رضوی واقع در میدان صاحب‌الزمان مشهد برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی مقدم در پایان یادآور شد: این مرکز در راستای توسعه و ارائه خدمات پاسخ‌گویی به سؤالات و نیازهای روزافزون جامعه دینی و مخاطبان منطقه‌ای در شرق كشور، به ویژه جوانان كشور افتتاح شد.