رئیس پاسخگویی تلفنی و پیامکی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی:
سامانه پیامکی 30009640 در ایام نوروز آماده پاسخگویی به سوالات دینی هموطنان عزیز می باشد
حجت الاسلام والمسلمین سید ناصر موسوی رئیس پاسخگویی تلفنی و پیامکی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی، حجت الاسلام والمسلمین سید ناصر موسوی رئیس پاسخگویی تلفنی و پیامکی اظهار داشت: سامانه پیامکی مرکز در ایام نوروز آماده پاسخگویی به سوالات دینی هموطنان عزیز می باشد.
وی گفت: مسیر پاسخگویی تلفنی در ایام نوروز 94 تا روز چهاردهم تعطیل است اما پاسخگویی به همه سوالات دینی از طریق اینترنت- زمانبدی آن در سایت پاسخگو می باشد- و پاسخگویی به سوالات احکام شرعی از طریق پیامک به صورت مستمر حتی در ایام تعطیلات رسمی دایر می باشد.
رئیس پاسخگویی تلفنی و پیامک مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی ادامه داد: به منظور پاسخگویی سریع به سوالات فقهی و کم کردن بار ترافیکی پاسخگویی تلفنی در طول سال، هموطنان عزیز می توانند با استفاده از شماره پیامك 30009640، بصورت شبانه روزی و 24 ساعته، سوالات فقهی و احكام شرعی خود را با ذکر نام مرجع تقلید ارسال كنند و تلاش مرکز بر این است كه در كمترین زمان ممكن (حداکثر24ساعت) پاسخ پیامك‌ها را ارسال نماید.
رئیس بخش پیامکی با تاکید بر اینکه در این سامانه تنها به سوالات فقهی و احكام پاسخ داده می شود افزود: روزانه از این طریق به بیش از 1500 سوال و در مناسبت های خاص 7000 سوال پاسخ داده می شود.
موسوی در پایان خاطر نشان کرد: در سال جاری با تلاش همکاران سخت کوش مرکز به بیش از 450 هزار پرسش واصله پاسخ داده شده است.