با سلام مرا ببخشید که دومین بار است که سوال می پرسم. آیا اگر کسی از خواب بیدار شود وببیند که در حال جب شدن است ودر آن موقع خود را تحریک کند تا بیشتر خارج شود.آیا استمنا محسوب می شود؟ خیلی خیلی متشکرم

پاسخ:
بله استمنا محسوب می شود.
با توجه به ضرورت انتخاب مرجع تقليد در عمل به تكاليف شرعي و همچنين وجود اختلاف نظر مراجع عظام تقليد در برخي مسائل، لطفاهروقت سوال شرعی می پرسید مرجع تقلید خود را مشخص کنید تا مطابق نظرمرجع شما پاسخ داده شود.