زنی بامن نزدیکی میخواهد که همسرش هفت سال است نزدیکی نکرده این امراورااذیت میکند من هم میل به این کار دارم

زن تا وقتی در عقد دیگری است و از وی طلاق نگرفته و مدت عده سپری نشده، کسی دیگر مجاز به ازدواج با او نیست، از این رو به هیچ نمی توانید با زن یاد شده ازدواج کنید و یا ارتباط جنسی داشته باشید.(1)
پی نوشت:
1. امام خمینی، تحریر الوسیلة، ج2، ص267، مسأله 22. مطابق با فتوای آیت الله خامنه ای.