بوسیدن لب برای دو دوست همجنس از نظر شرعی اشکال دارد؟(در صورتی که این عمل صرفا بخاطر عشق و علاقه زیاد بین طرفین باشد) خواهش میکنم پاسخ کامل با در نظر گرفتن همه حالات و شرایط ممکن بهم بدید

بوسیدن لب دوست، اگر با قصد لذت نباشد و موجب تحریک نباشد، به خودی خود اشکال ندارد؛ ولی اگر با قصد لذت همراه باشد یا در هنگام بوسیدن تحریک شود و یا خوف این که با بوسیدن لب دوست تحریک شود، جایز نیست؛ بوسیدن همجنس و یا حتی نگاه کردن با قصد لذت به بدن همجنس، حرام است. (1)
پی نوشت:
1. آیت الله صافی گلپایگانی، توضیح المسائل، مسئله 2447.