دختری هستم که از روی عشق وعلاقه زیاد به دوستم(که دختر است) وقتی میبینمش تواغوش میگیرمش و لبهاشو میبوسم وگاهی وقتها هم لبهاشو تو دهانم میگیرم.وقتی دلتنگش میشم یا بیادش میفتم همه وجودم به وجد میاد و به نفس نفس میفتم.خواستم بدونم این حالت های من از نظر شرعی ایرادی نداره؟ درضمن هردوی ما شدیدا پایبند به احکام دینی هستیم و دوستم نامزد هم دارد

چنانچه در آغوش گرفتن و بوسیدن لب ها به قصد لذت جنسی نباشد، اشکال ندارد، و اما اگر به قصد لذت و شهوت باشد باید از این کار اجتناب کردچون حرام است.(1)
پی نوشت:
1. سوال از دفتر آیت الله صافی گلپایگانی (شماره تلفن: 7479-0251).