با سلام دختری که با پسری رابطه نامشروع داشته است حتما باید با او ازدواج کند و با بقیه مردان ازدواجش حرام است ؟ من از آخوندی این مسئله را شنیدم میگفتند دختر و پسری که رابطه جنسی دارند حتما باید با هم ازدواج کنند . سوال دومم این است که منظور از دخول چیست؟ آیا حتما باید آلت مرد وارد واژن شود؟ یا اگه با انگشت مرد زن تحریک شود هم دخول حساب میشود . با تشکر

با توجه به ضرورت انتخاب مرجع تقليد در عمل به تكاليف شرعي و همچنين وجود اختلاف نظر مراجع عظام تقليد در برخي مسائل، لطفا پس از تعيين مرجع تقليد، سوال خود را مجددا ارسال نماييد تا مطابق نظرمرجع شما پاسخ داده شود.