سلام من خانمی 23 ساله هستم و 3 ساله ازدواج کردم ولی از همان شروع ازدواج با دخول آلت شوهرم در واژنم ارضا نمی شوم و واقعا از این مساله اذیت می شوم چون احساس می کنم به ارضا شدن احتیاج دارم و از اولین روز این برای ما عادت شده بود که شوهرم با انگشت مرا تحریک می کرد و من با انگشت خودم را ارضا می کردم و همیشه این استرس داشتم که دارم گناه می کنم و شرم داشتم که از کسی این سوال را بپرسم ولی اگر ارضا نمی شدم احساس بدی داشتم یعنی حتما باید این کار رامی کردم و اصلا هم نمی تونستم بگذارم شوهرم این کار را بکند چون ارضا نمی شدم یعنی فقط ایشون مراتحریک می کند و من با انگشت خود را تحریک می کنم سوال من این است آیا کارم گناه است؟ لطفا زود جواب بدهید ممنون می شم

بله اگر خودت با انگشتت خود را تحریک کنی تا ارضا شوی گناه است و باید توبه کنی.
اما اگر شوهرت با انگشتش یا جای دیگرش تورا تحریک کند تا ارضا شوی اشکال ندارد. وبهتر این است که شوهرت قبل از دخول با آلتش تورا تحریک کند و بعد از تحریک و همزمان با ارضای تو دخول انجام شود.(1)
پی نوشت:
1. آیت الله خامنه ای، اجوبه الاستفتائات، سوال 788.