دوست شدن با یک دختر نه از روی شهوت بلکه دوستی  چه اشکالی دارد

دوست شدن با دختر نامحرم و رابطه دوستانه مفسده دارد. چنانچه سبب صحبت های تحریک کننده باشد و یا موجب نگاه به مو و قسمت از بدن دختر نامحرم و یا سبب تماس بدنی باشد و یا حتی نگاه با قصد لذت به صورت همدیگر داشته باشند ،حرام است.
کسی که رابطه دوستانه با دختر نامحرم برقرار می کند، اگر به باطن خود مراجعه کند، متوجه می شود که عامل این دوستی کشش و جاذبه جنس مخالف است . اگر چنین نباشد ،چرا با دختر نامحرم رابطه دوستانه برقرار کند و چرا با همجنس خود رابطه دوستانه نمی گیرد؟ همین کشش و جاذبه جنس مخالف و غریزه جنسی و شهوانی سبب برقرار ارتباط می شود. این نوع ارتباط مفسده دارد و حرام می باشد.(1)
ارتباط با دختر نامحرم از دام های شیطان است . تجربه هم نشان داده است که این نوع ارتباط پی آمد منفی زیادی دارد.
پی نوشت:
1. آیت الله مکارم، توضیح المسائل، مسأله 2080.