اگر شخصی در ماه رمضان بدون هیچگونه قصد استمنا، براثر نگاه کردن به تصاویر تحریک امیز، ناگهان و بدون اختیار و بدون عمد از او منی خارج شود حکم روزه اش چیست؟

چنانچه شخص با نگاه کردن به تصاویر تحریک آمیز قصد بیرون آمدن منی را نداشته و عادت او هم بر این نباشد که با دیدن آن تصاویر منی از وی بیرون می آید و مطمئن باشد که منی از وی بیرون نمی آید، اما اتفاقا منی از وی خارج شود، روزه اش صحیح است.(1)
پی نوشت:
1. آیت الله مکارم شیرازی، توضیح المسائل، ص255، مساله 1353.