با سلام.اگر انسان به اوج اوج شهوت برسد و دیگر نتواند جلوی خود را بگیرد آیا میتواند با استمنا آب جمع شده را خارج کند؟با تشکر

استمنا حرام است . راه شرعی خارج کردن آب جمع شده ، استمنا نیست.(1)
در صورتی که به سبب استمنا ( منی ) از انسان خارج شود ،باید غسل کند .اگر در حال روزه استمنا کند، روزه اش باطل می شود.
استمنا و خود ارضایی، حرام و گناه کبيره است. خودارضایی عوارض نامطلوبی در دنیا و آخرت دارد. ضررهای زیاد بر جسم و روح انسان وارد می کند. کسی که مرتکب خودارضایی شده، واجب است توبه کند. از خدا طلب عفو و بخشش نماید. اگر واقعا توبه کند و تصمیم بر ترک گیرد، خداوند او را می بخشد.
پی نوشت :
1. سایت آیت الله سیستانی، (sistani.org)، استفتائات، واژه استمنا.