سلام دختری هستم 26 ساله که دو ماهی است عقد کردم. با توجه به اینکه شوهرم سرباز است و دو سه هفته یه بار به مرخصی میاد و شهر ما تا شهر شوهرم فاصله زیادی داره از من خواسته تا شب ها و روزهای قدر رو به شهر آنها برم باتوجه به اینکه نماز و روزه ی من اونجا شکسته و نادرسته و من نمی خوام شب  و روزهای قدر روزه خواری کنم و چون شاغل هستم نمی توتم قصد ده روزه انجام بدم، آیا روزه خواری دراین روزهای قدر گناه داره؟ می تونم من به حرف شوهرم گوش ندهم و نروم شهرشون و روزه هامو درست بگیرم؟

پاسخ:
مسافرت در ماه رمضان اشکال ندارد و اگر انسان به مسافرت رفت روزه او صحیح نیست و باید بعد از ماه رمضان قضای روزه ها را بجا آورد.(1)
بنابراین رفتن شما به شهر شوهرتان اشکال ندارد و در آنجا روزه های خود را نگیرید و کار شما گناه نیست.

پی نوشت:
1. آیت الله خامنه ای ، اجوبه استفتائات ، س 742.