اگر شخصی استمنا کند و منی از او خارج نشود (مانند یک فرد نا بالغ که بد و خوب را تشخیص می دهد)گناه کرده است یا نه؟ اگر روزه باشد چطور؟

تحریک شهوت و استمنا از راه غیر شرعی (ازدواج ) برای زنان و مردان بنا بر احتیاط واجب حرام می باشد، هر چند که موجب خروج منی نشود. (1) و اگر منی خارج نشود روزه اشکال ندارد.
بر کار غیر بالغ در موردی که گفته اید گناه صدق نمی کند.

پی نوشت :
1. سوال تلفنی از دفتر (7836565-0251) آیت الله سیستانی .