با عرض سلام، اینجانب در مسافرتی که به کربلا داشتم در هنگام زیارت حرم امام حسین (علیه السلام) مقداری از خاک داخل حرم را که کارگران از زمین کنده بودند را بدون اینکه به کسی چیزی بگویم برای تبرک برداشتم البته چند نفر از زائران نیز مشغول برداشتن از این خاک بودند و کسی نیز مانع آنها نمی شد. آیا استفاده از این خاک بعنوان تبرک و شفا مانعی دارد؟ آیا باید خاک را به محل اولیه برگردانم؟ با تشکر

پاسخ:
استفاده از آن اشکالی ندارد و لازم نیست آن را به محل اولیه برگرداند. (1)

پي نوشت ها:
1. سئوال از دفتر رهبری به شماره 7112467.