من دختری 24 ساله میباش .مدتی است که با روشی خاص بدون هرگونه تماس و یا دخولی میتوانم خودم را به ارگاسم یا همان اوج لذت جنسی برسانم با تعریف که از استمنا دیدم این عمل استمنا نیس زیر هیچ ماس دخول یا دیدن صحن های مستجن نیست ایا این عمل حرام است؟ به این صورت که روی زمین درازمیکشم وسر و مقداری از بالاتنه را بالا میدهم و سعی میکنم تمام فشار را به زیر شکم وارد کنم . خیلی اتفاقی به این مطلب پی بردم وقتی داشتم داز نشست میرفتم توروخدا بگین ایراد داره؟من نگرانم که گناه باشه

استمنا يعني اين كه فرد با خود كاري كند كه باعث انزال مني گردد .
چه با دست یا وسایل مصنوعی و ...و چه به روشی که خوتان توضیح داده اید.
چنین شخصی، گناه کار است و این کار را استمنا می گویند.(1)
هنگامی که از حضرت صادق (ع) در مورد استمنا مى پرسند ، مى فرماید: گناه بزرگى است که خداوند در قرآن مجید از آن نهى فرموده است و استمنا کننده مثل این است که با خودش نکاح (زنا) کرده و اگر کسى را که چنین کارى مى کند بشناسم با او هم خوراک نخواهم شد.(2)
پی نوشت ها:
1. آیت ا... صانعی، توضیح المسائل، بخش واژه نامه حرف "الف".
2. وسائل الشیعه ، ج 18 ، ص 575 .