با تشكر لطفا پاسخ را به نشاني alvand.rezvan88@yahoo.com ارسال نماييد.

پرسشگر گرامی با سلام و سپاس از ارتباطتان با این مرکز
منظور شما از مرغ زنا كار روشن نيست.
خوردن گوشت مرغ اشكال ندارد و حلال است و اصطلاح زنا و زنا كاري به حيوانات اطلاق و استعمال نمي شود و حكم زنا مخصوص انسان ها است و به مرغ و ساير پرندگان و حيوانات زنا كار گفته نمي شود و خوردن گوشت مرغ در صورتي كه ذبح شرعي شده باشد، حلال است و اشكال ندارد. (1)
اگر منظور شما از مرغ زنا كار آن باشد كه خداي نكرده انسان با مرغ نزديكي كرده باشد و دخول در مرغ صورت گرفته باشد، در اين صورت خوردن گوشت مرغ حرام مي شود. (2)

پي نوشت:
1. سؤال از دفتر آيت الله خامنه اي.
2. امام خميني، توضيح المسائل، مسأله 2632.