پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
هر مقدار نماز كه شخص يقين دارد در حال جنابت خوانده است، هر چند آن موقع معناي جنابت را نمي دانست ، بايد قضا نمايد (1)
هر كسي تا وقتي كه زنده است، بايد خودش نماز قضاي خود را بخواند و نمي تواند به ديگري واگذار نمايد.(2)
البته ممکن است که اصلا جنب نشده باشد.
اگر زن بر اثر تحريک هاي جنسي به قدري تحريک شود که به اوج لذت و شهوت جنسي برسد و در آن حال مايعي از او خارج شود ،جنب مي شود.
اگر به اوج لذت نرسد و مايع خارج شود و يا به اوج لذت برسد، ولي مايعي خارج نشود و يا شک کند که مايعي خارج شد يا نه، جنب نمي شود و غسل لازم نيست. (3)

پي نوشت ها:‌
1. آيت الله صافي گلپايگاني ، جامع الاحكام ،ج 1 ،س117.
2. سئوال از دفتر آيت الله صافي در قم (7479-0251).
3. جامع الاحكام ،ج 1 ،س123.