با عرض سلام وخسته نباشید.میخواستم ببینم اگر کسی در ماه مبارک رمضان بعد از افطار مرتکب عمل زشت استمنا شود و موقعیت نداشته باشد که تا قبل از اذان صبح غسل کند اگر آن روز را روزه گرفت و تا قبل از اذان ظهر غسل کرد روزش باطل است؟اگر هست چکار باید کرد؟

در صورتي که انسان جنب بدون عذر شرعي تا قبل از اذان صبح غسل نکند ويا در صورت تنگي وقت تيمم بدل از غسل نکند روزه اش باطل است وعلاوه برقضا کفاره هم بايد بدهد.(1)
لطفا هر گاه سوال شرعي مي پرسيد نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا براساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم .
پي نوشت:
1. توضيح المسائل مراجع ، م 1619 .