ایا اگریک بار اب جاری روی زمین ویا ظرفی که اب نجس روی ان ها ریخته شده باشد بریزیم پاک میشود ؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
بله با يک بار شستن پاک مي شود.(1)
آب جاري به آبي مي گويند که جريان دارد و داراي ماده است(يعني به منبعي متصل باشد ) مانند آب چشمه ، آب رودخانه ، آب قنات و آب لوله کشي شهري .(2)
پي نوشت :
1. آيه الله شبيري ،توضيح المسائل ،م28.