سلام . درتحقق جنابت لازم است تمام نشانه های منی احراز شود(شهوت-فشار-سستی بدن) ودر صورت فقدان یکی از آنها شخص جنب نمیشود مگر آنکه از راه دیگری یقین کند که منی است . سوال : از راه دیگری یقین کند که منی است یعنی چه ؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
منظور اين است از هر راهي که انسان يقين کند که مني است مثلا از راه بو، رنگ يا شکل ويا آزمايش خلاصه از هر راهي که باشد .
البته شرط تشخيص از اين راه ها يقين صد در صدي است .در صورتي که از طريق اين راه ها احتمال بدهد که مني است کفايت نمي کند وجنابت محقق نمي شود.(1)

پي نوشت :
1 . سوال تلفني از دفتر (7746666-0251) آيه الله خامنه اي