پدر و مادرم ،پدر مادر همسرم و همسرم متولد قزوین هستند و من متولد تهران هستم و محل کار من در تهران است و من اخر هفته به قزوین سفر می کنم و من در اینده قزوین را محل سکونت قرار می دهم می خواستم بپرسم من می تونم قزوین را به عنوان وطن دوم قرار بدم ?

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
مي توانيد قزوين را وطن خود قرار بدهيد .
در صورتي که قصد داشته باشيد براي هميشه در قزوين زندگي کنيد، آن جا وطن شما مي شود. البته بعد از اينکه براي زندگي به آن جا رفتيد، ولي الان که به عنوان مسافر مي رويد ، نماز تان شکسته و روزه صحيح نيست، مگر اينکه قصد ده روز بکنيد .(1)
پي نوشت :
1. آيه الله خامنه اي ، استفتائات ، س 695 .