غسل امام رضا چگونه می باشد؟ شیوه این غسل را به من آموزش دهید.

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
مستحب است که انسان براي زيارت امام رضا (عليه السلام) غسل کند.(1)
کيفيت انجام غسل ها با هم فرقي ندارد .
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم
پي نوشت :
1. توضيح المسائل مراجع ، م645 .