پاسخ ارائه شده به سؤالِ یک پرسشگر با مشخصات خاص است. در صورتی که سؤال یا ابهامی برای شما ایجاد شده از طریق درگاه های پاسخگویی پیگیری فرمائید.

سلام من دختری 20 ساله هستم و متا سفانه مدتی خود ارضایی داشتم حالا که ماه رمضان است و دوست دام که این مرض را ترک کنم ناخواسته منی میریزد نمیدانم روزه ام باطل میشود یا نه من که هر لحظه نمیتونم برم حمام و غسل کنم! چه کار کنم!؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
آمدن مني در شب براي روزه اشکال وارد نمي کند ،ولي در اين صورت بايد قبل از اذان صبح غسل جنابت کني . اگر عمدا غسل نکني و يا اگر وظيفه ات تيمم بدل از غسل جنابت باشد، تيمم نکني ،روزه فردايت باطل مي شود و قضا و کفاره دارد.
بيرون آمدن مني در روز و در حال روزه اگر بدون دخالت تو و بي اختيار باشد، براي روزه ضرر ندارد و روزه صحيح است، ولي براي نماز بايد غسل کني.هر لحظه لازم نيست غسل کني بلکه قبل از نماز غسل کني و نماز بخواني ،صحيح است.
استمنا حرام و گناه کبيره است وضرر هاي زياد دارد . واجب است که توبه کنيد . ديگر هرگز به سراغش نرويد. اما هرترشحي که از زن خارج مي شود، مني نيست و ترشح هاي غير مني غسل لازم ندارد وپاک است و روزه را هم باطل نمي کند.
اگر زن بر اثر تحريک هاي جنسي به قدري تحريک شود که به اوج لذت و شهوت جنسي برسد و در آن حال مايعي از او خارج شود ،جنب مي شود. اگر به اوج لذت نرسد و مايع خارج شود و يا به اوج لذت برسد، ولي مايعي خارج نشود و يا شک کند که مايعي خارج شد يا نه ،جنب نمي شود و غسل لازم نيست. زن اگر يقين به خارج شدن مني پيدا کند ،جنب مي شود و اگر يقين پيدا نکند ،جنب نمي شود. بنابراين مواقعي که زن بر اثر تحريک هاي شهواني مقداري لذت مي برد و در آن حال رطوبتي از او خارج مي شود، چون به اوج شهوت نرسيده ،جنب نمي شود و رطوبت خارج شده هم پاک است و وضو و غسل را باطل نمي کند.(1)
اوج لذت و شهوت به حالتي گفته مي شود. که در آن حال معمولا انسان از خود بي خود مي شود . لذت زيادي مي برد و مني بيرون مي ريزد. بعد از تمام شدن آن حال انسان احساس تخليه شدن و ارضا مي کند . حالت شهوتش تمام مي شود و بدنش سست مي شود .حالت تحريک آميزي که قبل از تخليه شدن داشت ،ديگر آن حالت را ندارد. مثل اين که انسان گرسنه دلش غذا مي خواهد ،ولي وقتي غذا خورد و سير شد، ديگر ميل به غذا ندارد.
پي نوشت:
1.آيت الله خامنه اي، استفتاآت، سوال 171؛ امام خميني ،استفتاآت، ج1 ،سوال101-104؛ آيت الله بهجت، استفتا آت ،ج1 ،سوال 705 و812.آيت الله مکارم، توضيح المسائل ،م361و مسائل کثيرالابتلا ،م18.