اكر با زني كه مطلقه است در قبل از شروع اميزش در حالي كه هردو نيمه برهنه بوديم مدت و مهريه تعين كرده و صيغه موقت را مرد به زن بكويد و زن صيغه راجاري كند و مرد بلافاصله بكويد قبول؛ايا اين عقد صحيح است يا زنا است؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
در مورد پرسش اگر زن در عده نبوده وصيغه عقد با رعايت شرائطش خوانده باشيد ،عقد صحيح است و زنا به حساب نمي آيد. (1)
پي نوشت:
1 .آيت الله بهجت ،توضيح المسائل ، م1879.