سلام خدا قوت من دختری 18 ساله هستم من همیشه نگرانم که کار ها اون طوری که باید انجام بشن انجام نشن این اضطراب به همه جای زندگی من سرایت کرده توی مدرسه توی خونه حتی گاهی اوقات نسبت به کار هایی که اصلا مربوط به من وخانواده ام نمیشه هم نگرانم هیج وقت نتوانسته ام جلوی جمع به خوبی صحبت کنم دستانم می لرزد واز این که بخواهم جلوی کسی با دستانم کاری را انجام دهم واهمه دارم برای جلوگیری از این لرزش به پیشنهاد یکی از دوستانم از قرص پروپرانولول استفاده میکنم که به نظر خودم نیز این قرص مفید است به نظر شما ایا این قرص میتواند مانع لرزش دستان من شود وچه عوارض جانبی میتواند برای من داشته باشد نگرانی اصلی من این است که چگونه با این وضع وارد دانشگاه شوم

پاسخ:
شکي نيست دارودرماني يکي از بهترين شيوه هاي درمانگري اضطراب است ،ولي اين مهم بايد صرفاً از طريق معاينه و تجويز پزشک صورت پذيرد.
خوددرماني به هيچ وجه به صلاح شما نمي باشد . بهتر است در اسرع وقت به يک روانپزشک مراجعه نماييد.