من 21 سال سن دارم و تا کنون به هیچ وجه جنب نشده ام (چه درخواب و چه از طرق دیگر) ، عده ای از دوستان میگویند که این یک مشکل در دستگاه تناسلی و یا بچه دار نشدن و یا .... است و من نیز تاکنون موفق به پرسش در این باره از متخصص نشده ام و بیم دارم خواهشمندم در باره این موضوع به تفصیل پاسخ دهید که 1-علتش چیست 2- چه باید کرد؟ 3- و راهنماییهای شما ..

پاسخ:
با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباط تان با اين مركز؛ همان طور كه دوستان تان بيان كردند، لازم است كه به متخصص مراجعه نماييد و ما در اين زمينه تخصصي نداريم.
اين موضوع همانند همه موارد مشابه يك نوع بيماري است كه مراجعه به پزشك متخصص آن را ضروري مي سازد . بيم داشتن در مورد آن كاملاً نامعقول و غير منطقي است. خواسته يا ناخواسته بايد در يك زمان به پزشك مراجعه نماييد اما مراجعه زودتر مي تواند در درمان و بهبود وضعيت تان كمك بسيار شاياني داشته باشد.
موفق باشيد.