من یه خانومی هستم که 5سال ازدواج کردم شوهرم بعداز5سال بازهم دوست داره ماهریک روزدرمیان نزدیکی کنه به من بااینکه من سرکارمی رم وخیلی هم خسته هستم شباخیلی عصبانی می شم ازشماخواهشمندم به من کمک کنیدکه من چه جوری باشوهرم رفتارکنم؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
بعد از گذشت 50 سال زندگي مشترك درخواست شوهر شما كاملاً معقول و مشروع مي باشد . بهتر است در حد امكان به اين درخواست معقول جامه عمل بپوشانيد. شايسته است از طريق كم كردن فعاليت هاي شغلي و يا تغيير ساعات آميزش يا افزايش دفعات انزال در هر نوبت يا ارضاي ايشان به روش غير دخول(كه نيازمند غسل از جانب شما نباشد) و ... به مديريت روابط جنسي بپردازيد.
تقاضاي يک روز در ميان نزديکي يعني سلامت جسمي و اخلاقي شوهر . نبايد با طفره رفتن از وظيفه اصلي (به بهانه وظيفه فرعي تان که همانا تأمين درآمد است)باعث بروز برخي آسيب ها از جمله زير زميني شدن فعاليت هاي جنسي شوهر شد.