گاهی این حالت من به جایی می رسه که حتی خودم خودمو شلاق می زنم. وهیم الان هم که دارم اینو می نویسم دچار این حالت هستم آیا می تونم حد اقل خودم خودمو تنبیه کنم؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
بهتر است در اسرع وقت به روانپزشک متبحر مراجعه نماييد . در صورت ادامه به روانشناس باليني مراجعه نماييد.
آسيب رساني به بدن در شرايط اختيار حرام است . در موارد مازوخيسم نيز بهتر است به جاي پي جويي حکم شرعي، به پي جويي درمان آن بپردازيم.