اينكه گاهي وقت خواب، بخصوص وقتي خسته ام ولي هوشياريم بالاست جدا شدن ذره ذره روح از بدن را درك مي كنم يا گاهي در ابتداي اينكه خوابم مي برد مثلا بعد از 2 دقيقه متوجه مي شوم در جسمم نيستم چند ثانيه اي كه مي گذرد روح به جسم بر مي گردد و از خواب برمي خيزم البته سابقه اين حالت به از سالها پيش است وقت راهنمايي،آيا به خاطر گناهي است؟ يا مساله اي روحي رواني است؟

با سلام تشکر از اعتماد به ما و ارتباط تان با اين مرکز و عرض پوزش از ديركرد در ارسال پاسخ
احتمالاً اين مسأله با شرايط فيزيولوژيک شما در ارتباط است . چه بسا اموري مانند بيماري هاي قلبي يا کم خوني و ضعف جسماني و ... در آن مؤثر باشد. همچنين ورود در برخي رياضت هاي بدون استاد و اذکار بدون اجازه در اين امر مؤثر است. اگر اين امور به صورت توهم و هذيان در بيايد، احتمال وجود برخي بيماري شديد روانپزشکي نيز وجود دارد. با اين وصف توصيه مي شود براي چکاپ پزشکي به پزشک عمومي مراجعه نماييد.همچنين براي اطمينان بيش تر نزد يک روانپزشک دين آشنا برويد.